Blog

23 januari 2020

Masterclass ‘Grip op mantelzorg: dynamiek en dilemma’s op het werk’

Werken én zorgen is al lang geen privékwestie meer. Hoe ga je zakelijk en sociaal om met de dilemma’s die door mantelzorg ontstaan op het werk? Wat zijn de do’s en don’ts? Dat ontdek je in de masterclass ‘Grip op mantelzorg’.

In deze masterclass sta je stil bij de dynamiek van mantelzorgen en de impact hiervan op de medewerker. Waarmee krijgt de medewerker te maken en wat zijn de dilemma’s die er ontstaan – thuis én op het werk?

Wat levert deze masterclass jou op?

Werkgever en werknemer staan voor de uitdaging om op basis van gelijkwaardigheid en oog voor elkaars belangen te komen tot concrete maatwerkoplossingen. Deze masterclass biedt jou als professional kennis en praktische handvatten om dit mogelijk te maken. Je leert mantelzorg te (h)erkennen, bespreekbaar te maken en tot maatwerkoplossingen te komen. Je bent in staat de combinatie van werk en mantelzorg bij medewerkers mogelijk te maken.

Voor wie?

HR-professionals, leidinggevenden, bedrijfsmaatschappelijk, verzuimconsulenten, casemanagers, bedrijfsartsen, ARBO-professionals, MKB-directeuren/bedrijfseigenaren.

Trainers

De masterclass wordt gegeven door Jong en Veer. Jong en Veer werkt met trainers en coaches die gespecialiseerd zijn in werk en mantelzorg.

Data, tijd en locatie

1 Dagdeel van 9.00 uur –13.00 uur. Voor data en locatie, neem contact op met info@jongenveer.nl