Zo versterk je leidinggevenden

Werknemers die zich niet gehoord voelen. Op onbegrip stuiten. Of erger nog: niet met hun privé situatie naar hun leidinggevende durven te stappen. Uit angst voor hun carrière. Of omdat ze collega’s niet tot last willen zijn. Hoe krijgen leidinggevenden in jouw bedrijf daar grip op?

Begrip op de werkvloer én duidelijke afspraken zijn cruciaal om goed werk te leveren en voor een dierbare te kunnen zorgen. Maar dan moet je wel met elkaar daarover in gesprek. Op een constructieve en zinnige manier.

E-learning

E-learning ‘Effectief omgaan met mantelzorg’

Wat moet je minimaal weten over mantelzorg als het gaat om signaleren, gesprekvoering en ondersteuning? In vier modules krijgt leidinggevende zicht op wat mantelzorg is en hoe ermee om te gaan.

Vertel me meer

Training

Training ‘Effectief omgaan met mantelzorg’

Met deze offline training krijgen leidinggevenden praktische handvatten hoe zij het beste kunnen omgaan met werknemers die mantelzorgtaken hebben.

Vertel me meer

Masterclass

Masterclass ‘Mantelzorgvriendelijke werkgever?’

In deze masterclass staan HRM’ ers samen met leidinggevenden stil bij wat een mantelzorgvriendelijke bedrijfscultuur inhoudt. Zodat ze goed voorbereid zijn als een medewerker een beroep op hen doet.

Vertel me meer

Jouw investering

Deskundigheidsbevordering en voorlichting over mantelzorg
kost minder dan de prijs van twee weken ziektewet.
Neem direct contact op via info@jongenveer.nl of 0548-546493.